Advieskeuze

De website van advieskeuze is een initiatief van drie onafhankelijke ondernemers en de consumentenbond. Via de website van advieskeuze kunt U financieel advieskantoren in Nederland met elkaar vergelijken. Om een goede vergelijking te kunnen maken vult u eerst de postcode of woonplaats in en kies daarna een van de adviesonderwerpen (bijvoorbeeld hypotheekadvies of verzekeringsadvies). Op basis van de ingevulde gegevens wordt een vergelijking gemaakt.Vervolgens kunt U zelf in het zoekresultaat aangeven waar het resultaat op gefilterd of gesorteerd moet worden. Zo kan bijvoorbeeld aangeven worden wat de tarieven zijn waar U op wilt zoeken, maar is het ook mogelijk om op bepaalde afstanden te filteren. Standaard wordt gesorteerd op de berekende klantscores van elk kantoor. Via de website kunt U zelf een keuze maken en gratis contact opnemen met het advieskantoor. Bijvoorbeeld door een afspraakverzoek te versturen.

Met het drukken op onderstaande logo's kunt U zien wat onze score is (links) en heeft U ook de mogelijkheid om zelf een score voor ons kantoor op te geven (rechts).

Geef Offermanns Financiële Diensten een beoordeling op Advieskeuze.nl   Geef Offermanns Financiële Diensten een beoordeling op Advieskeuze.nl